De 4 veranderingen in je leven die een platte buik bereiken zonder buikspieren te doen

Ontdek welk voedsel bloat, welke oefeningen de meeste calorieën verbranden of waarom je goed zou moeten slapen

Een jaar geleden leken de buikspieren de enige oplossing voor iedereen die een platte buik wilde. De eindeloze reeks romp push-ups doemde op als de universele magische formule om deze spieren te markeren, een ouderwetse routine die nu wordt vervangen door vele andere oefeningen die de kern effectiever versterken. Naast fitness weten velen niet dat het oude gezegde dat buikspieren in de keuken worden gemaakt, echte en ultra-voedzame recepten zijn die de spijsvertering helpen verbeteren, en dat ze al lang succesvol zijn in de netwerken. En het is dat het geheim om deze keer niet te falen in je doel om buikvet te verminderen informatie is. Wat te eten, hoe te trainen of hoe belangrijk het is om met stress om te gaan, zijn enkele van de veranderingen waarmee u uw leven ten goede kunt veranderen en, terloops, een plattere darm kunt krijgen.

Elimineer opgeblazen voedsel
De intoleranties, allergieën en zelfs de voedingsmiddelen waarmee u merkt dat uw darmen de eerste zijn die u tijdens uw maaltijden moet verminderen. “Buikvet wordt geassocieerd met ontsteking van de weefsels, dus te veel verwerkt voedsel eten zal je vermogen om het te verliezen saboteren”, zegt Kate Patton, voedingsdeskundige bij de Houston Premier Vein & Vascular Clinic, op het gespecialiseerde platform van het centrum. . En hij blijft wijzen op de gebruikelijke verdachten die uw plannen voor een platte buik bio-controleren: “Geraffineerde melen zoals witbrood, crackers, frietjes, evenals de geraffineerde suikers in gezoete dranken en desserts, verhogen de ontsteking “

Het ontstekingsremmende dieet
Om te beginnen is elke goede gewoonte die tot het uiterste wordt doorgevoerd contraproductief. Dat gezegd hebbende, wijst Patton op de verzadigde vetzuren die aanwezig zijn in voedingsmiddelen zoals avocado, olijfolie, noten of blauwe vis, als essentieel in diëten om een ​​platte buik te krijgen dankzij de ontstekingsremmende eigenschappen. Natuurlijk waarschuwt de expert: “Zorg ervoor dat je ze in de juiste porties eet. Te veel vet van welke aard dan ook verhoogt je calorieverbruik en zorgt ervoor dat je aankomt.”

HIIT en gewichten
Dit acroniem voor High Intensity Interval Training is bij velen al bekend. Dit soort kortere routines met hoge intensiteit zijn ontworpen om meer calorieën te verbranden dan in traditionele lessen en blijven dit zelfs doen na het einde van de sessie omdat ze de stofwisseling urenlang versnellen. Welnu, volgens de voedingsdeskundige zijn het precies deze klassen die je nodig hebt om buikvet te verliezen … en elk soort vet: “In minder tijd verbrand je meer calorieën met intensieve training. Zorg ervoor dat je veel functionele oefeningen opneemt” . In plaats van de klassieke buikspieren adviseert hij de platen om vollediger te zijn: “Ze versterken de buik, de rug en het bekken, ze versterken tegelijkertijd een grote verscheidenheid aan spieren.”

Bovendien, om uw doelen te bereiken, is een van zijn aanbevelingen om sessies met gewichten op te nemen. Deze routines, in plaats van de spier op te blazen als enige angst, helpen het lichaam te versterken. Een ander voordeel van durven met halters is dat ‘spieren meer calorieën verbranden dan vet, dus je verbrandt op natuurlijke wijze meer calorieën gedurende de dag’, zegt de specialist.

ontspan gewoon
Van de Premier Vein & Vascular wijzen ze op stress als een van de stille oorzaken waarom je vet in de darmen ophoopt: “Het stresshormoon cortisol verhoogt de hoeveelheid vet die zich aan het lichaam hecht, waardoor vetcellen meer worden Om nog maar te zwijgen over het feit dat een natuurlijk instinct als je gestrest bent, is om calorierijk voedsel te kiezen. ” De oplossing is ontspanningstechnieken, mindfulness, yoga of zelfs sport, wat helpt om je geest leeg te maken terwijl je in vorm komt.

Zorg ten slotte voor voldoende slaap, een goede gewoonte die niet alleen stress onder controle houdt. Een studie gepubliceerd in de National Institutes of Health wees uit dat deelnemers die regelmatig ongeveer 4 1/2 uur sliepen, hogere hersenactiviteit hadden op eetlustverhogende hormonen in vergelijking met degenen die genoten van 8 1/2. Nog een reden om de pauze heel serieus te nemen.

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *