Trucs om make-up perfect onder het masker te maken

Het voorbereiden van de huid is nu het belangrijkste onderdeel van het ritueel

Allereerst: dermatologen raden aan geen make-up te dragen op het deel dat onder het masker zit, een tip waarmee u puistjes, huiduitslag en andere huidproblemen die na vele uren bedekken reageren, vermijdt. Dat gezegd hebbende, wanneer je je wilt klaarmaken om naar een terras te gaan, bij vrienden of familie gaat dineren of als je jezelf al hebt overtuigd van de kracht die schoonheidsroutines in zelfrespect bereiken, zorgen deze 7 trucs ervoor dat je look intact blijft wanneer je je gezicht blootlegt. De gevaarlijkste punten? De neus, het gebied waar het tandvlees de huid en kin raakt. Nu is de sleutel tot een perfecte afwerking de voorbereiding, het deel van het ritueel waar je het advies van Manny Mua, een van de beroemdste schoonheidsgoeroes in de netwerken, in praktijk kunt brengen.

Maximale hydratatie
Hoewel het een stap was die al belangrijk was voor maskers, kunnen de doorschijnende pre-bases en poeders die je gaat gebruiken om de producten te fixeren de huid uitdrogen, daarom is deze eerdere voorbereiding van bijzonder belang. Kies een specifieke moisturizer voor jou en zie hoe alle formules die je hieronder toepast op een meer uniforme manier worden verspreid. “Ik gebruik een heel erg hydraterend product om matterende poeders te bestrijden”, adviseert Manny.

De magie van doorschijnende poeders
We vertelden je een paar maanden geleden al de TikTok-truc die de netten veegde en dat was om een ​​laag doorschijnende poeders aan te brengen net na het hydrateren van de huid. Welnu, de expert beveelt het nu ook aan om make-up veel langer mee te laten gaan. “Het zal een grote hulp zijn om onze make-up intact te houden en we gaan het met een lichte hand aanbrengen”, legt de youtuber uit. Hij strekt zich heel weinig uit met een zachte borstel over het hele gezicht, ja, heel delicaat.

De volgorde van de fixerende ‘spray’
Degenen die de voordelen van het verdampen van een fixeerformule al hebben ontdekt wanneer ze de hele look af hebben, zullen weten dat de make-up nog vele uren blijft zitten. Nu het sanitairmasker in de vergelijking komt, wordt deze stap voortgezet. Direct na de doorschijnende poeders komt het product in actie: “We hebben maar twee of drie toepassingen nodig om de vitaliteit van de huid te herstellen”, die na het poeder ondoorzichtiger wordt.

De primer is essentieel
“Wat ik suggereer is dat de primer plakkerig genoeg is om die foundation te behouden en veel langer op de huid te houden”, zegt Manny Mua. Degene die hij gebruikt is Hydro Grip Primer, van Milk, en in plaats van het met zijn vingertoppen te vegen, maakt hij een paar zachte matten zodat het beter op het gezicht zit.

De perfecte basis
Hoewel de expert weet dat ze in de zomer het liefst lichte make-upbases en zelfs BB-crèmes willen die de huid slechts een sluier van kleur geven … zodat de look het beste blijft, zijn de meest bedekkende en Lange duur. Zijn favoriet om het te krijgen is KVD Vegan Beauty Lock-It en als truc kun je dit soort make-upfondsen toepassen op gevaarlijke gebieden (die in contact komen met het masker) en een meer hydraterende kiezen voor de rest van het gezicht .

Bakken
Nadat u klaar bent met de make-upbasis, brengt u de fixeerpoeders aan met behulp van een borstel of spons en op de plaatsen die in contact komen met het masker, wordt de baktechniek uitgevoerd. Dit houdt in dat er een goede hoeveelheid product ongeveer 5 minuten op de huid wordt achtergelaten, zodat het al het vet dat zich in de onderste lagen bevindt bezinkt en absorbeert, waarna het overtollige materiaal met een borstel wordt verwijderd. Om af te sluiten wordt het resultaat opgefrist met de fixeerspray.

Vloeibare lippenstiften
Nadat je klaar bent met de zonnepoeders, de markeerstift, bloos, je ogen opmaakt, enz., Komen de lippen aan. De laatste truc waarvoor Manny permanente vloeibare lipsticks suggereert. Natuurlijk, uw vorige stap om rimpels of uitdroging van de huid te voorkomen, is om een ​​vochtinbrengende balsem aan te brengen, deze lichtjes af te sluiten met doorschijnende poeders en vervolgens de gewenste kleur te verdelen.

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *