De nieuwe stoffen maskers en maskerhouders die je in online winkels kunt vinden

Maskers zijn tot nader order onderdeel van ons leven geworden. Veel modemerken zijn een essentieel onderdeel geworden van al onze uitstapjes op straat en hebben hun eigen collecties gelanceerd, waardoor het gebruik van wat al een aanvulling is, wordt genormaliseerd. Het is belangrijk om te onthouden dat de stoffen modellen die in steeds meer winkels worden gevonden, geen medische apparaten zijn. Sommige zijn ontworpen om over goedgekeurde maskers te worden gedragen, andere laten filters toe en soms worden ze aan de consument verkocht om aan te geven dat het hygiënische maskers zijn, zodat hun effectiviteit niet is gegarandeerd, iets waar experts ook op wijzen. Maar gezien hun verplichte gebruik, zijn ze een goede manier om aan de normen te voldoen en de blootstelling te verminderen. In de afgelopen weken hebben meer bedrijven zich aangesloten bij de verkoop van maskers, waaronder Mango, met voorstellen in kleur en ontworpen voor de zomermaanden. We verzamelen enkele van de nieuwe modellen die te vinden zijn in online winkels. In de afbeelding een Cherubina-creatie om te dragen, afgestemd op de look.

Een handvol bloemen
Na het schenken van tientallen maskers is de Spaanse firma Bohodot begonnen met het verkopen van ontwerpen aan het publiek. In katoenen stof, ze hebben een dubbele laag en een binnenzak om filters of papier te plaatsen en een elastische band om het aan te passen. Om ze te desinfecteren kunnen ze gewassen worden op 60º, vertellen ze van het merk. Met verschillende patronen varieert de prijs tussen € 7 en € 8, in maten voor volwassenen en kinderen.

Te combineren met andere accessoires
Unisa heeft twee herbruikbare maskers gelanceerd met de kenmerkende monogramprint, dezelfde die herhaald wordt op sommige van hun tassen en espadrilles. Op deze manier kan het masker gecombineerd worden met accessoires. Ze worden verkocht met één maat voor vrouwen voor € 5,99 en kunnen na gebruik op 60 ° worden gewassen (maar vergeet niet dat experts erop wijzen dat ze met meerdere wasbeurten hun effectiviteit kunnen verliezen).

Maskerhouder
De hoedenmaker Betto García heeft de twijfels van velen dezer dagen opgelost: waar moet het masker worden bewaard? De firma stelt verschillende handgemaakte maskerhouders voor met verschillende patronen die ook een klein buitenvak bevatten. Sommige ontwerpen bevatten ook een ring om een ​​riem aan toe te voegen en deze aan de nek of pols te hangen. Vanaf € 24,90

Bijzondere prints
De toch al iconische bedrukte stoffen van Zubi geven aanleiding tot de niet-sanitaire maskers van het Spaanse merk. Via internet vertellen ze dat ze na elk gebruik en de eerste keer voor gebruik op 60 ° moeten worden gewassen. Het heeft een opening waarmee een wegwerpbeschermingsfilter kan worden toegevoegd. Beschikbaar voor volwassenen en kinderen voor € 18, waarbij 20% van de opbrengst naar het Rode Kruis gaat.

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *