Highlighter effect, trendy juwelen die je huid licht geven

Net zoals er bepaalde kledingstukken zijn waardoor je er donkerder uitziet, zijn er enkele juwelen die dankzij hun stenen, hun metalen of zelfs hun vorm het effect van de eerste stralen op je zonnebrand maximaliseren. Om erachter te komen welke het beste bij u passen, is het eerste dat u moet weten of uw kleurharmonie koud of warm is. Kijk naar de achterkant van je pols: als de meeste van je aderen blauw zijn, heb je een koude huid en zullen strandjuwelen over het algemeen beter bij je passen; Als je aderen groen zijn, is je huid warm en die van jou is goud. Als je huid er nu meer gebruind en helderder uitziet (en je hebt Alice Campello’s glow-olie en limoengroene jurken al geprobeerd), zijn er enkele trends die je zou moeten proberen. Meld je bijvoorbeeld aan voor gelaagdheid en combineer verschillende minimalistische goudstukken, zoals voorgesteld door de Franse firma Agapé Studio op deze foto, of kies een van de 10 stukken die we hieronder presenteren.

Kettingen met kralen
En armbanden, enkelbanden … Sinds de opsluiting zijn de accounts die ons zo klein hielden, een object van verlangen geworden voor influencers, die trots hun eigen creaties op de netwerken laten zien. Maar ook de firma’s sluiten zich aan bij de trend, met kant-en-klare stukken (perfect voor meisjes met weinig tijd … of weinig verlangen!). Hoewel alle kleuren die kenmerkend zijn voor deze sieraden geweldig aanvoelen, als je echt het effect van de eerste zonnestralen wilt versterken, kies dan voor witte, turquoise en fuchsia tinten zoals die gecombineerd door deze dubbele ketting van Agatha Paris (€ 69).

Lichtblauwe stenen
De kleur van de paradijszeeën heeft een speciale capaciteit om de bruine kleur te benadrukken dankzij het contrast van tinten, en daarom is het meestal een van de favorieten voor zomersieraden. Pandora van haar kant houdt het altijd in gedachten in haar collecties, dus dit is het beste moment om bijvoorbeeld deze zilveren ring met een zeer heldere topaas (€ 35) vrij te geven die de kleur van je handen zal benadrukken, vooral als Je combineert het met een witte of pastel manicure.

Gouden ketting
Een sieradenklassieker die al seizoenen weg is, maar deze zomer terugkeert als een supertrend dankzij laagjes, of de kunst om meerdere fijne kettingen tegelijkertijd te combineren. Als je al meerdere hangers of medailles hebt, voeg dan een passende ketting zoals deze van It’s Miel (€ 35) toe, zodat deze het zonlicht op je gezicht direct weerkaatst.

(Veel) glimmende mini oorbellen
Chiara Ferragni was een van de pioniers in het doorboren van haar oren voor meer dan meerdere spellen, wat het startschot gaf aan een reeds gevestigde trend. En als je je onlangs ook hebt aangemeld om veel gouden ringen te dragen, verander ze dan in de zomer voor mini-oorbellen met gekleurde stenen, zoals deze 18-karaats roségoud met veelkleurige saffieren en briljant geslepen diamanten van Suárez (c.p.v.).

Turkoois en goud
Het is een van de meest eeuwige en vleiende combinaties van de zomer, en een van de redenen hiervoor is dat het bruinen als weinig andere benadrukt. Draag het daarom in kettingen om de aandacht op het gezicht of de halslijn te vestigen, of in armbanden en armbanden als je wilt dat je armen de hoofdrolspelers zijn. Dit ontwerp met gevlochten koord is van Apodemia en is te koop (van € 69 tot € 25).

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *