Is de culotte terug? Volgens Sandra Gago is het de ideale lange broek in de zomer

Als je een van degenen bent die graag lang draagt, zelfs op warme dagen, heb je geluk

Het is duidelijk dat met de komst van hoge temperaturen korte broeken en bermuda’s een lange broek vervangen in termen van bekendheid, maar dat betekent niet dat we het zonder moeten doen. En het is dat de wereld is verdeeld tussen degenen die met de komst van de zomer lange ontwerpen willen vergeten en degenen die weigeren ze achter te laten, hoe warm het ook is. Op deze manier hoef je, als je uit het tweede team komt, alleen maar naar de nieuwste collecties van de kledingbedrijven te kijken om te beseffen dat de lange, soepele, lichte en frisse broek ook een bevoorrechte plaats inneemt. Ideaal voor iedereen die zijn benen nog steeds niet wil laten zien en net zo veelzijdig als de korte modellen, het palazzo, de wijde spijkerbroek of de broek is nog steeds het object van verlangen van degenen die het meeste van mode weten. Dat is tenminste wat we duidelijk hebben gemaakt bij het zien van de nieuwste styling van Sandra Gago.

Opnieuw presenteerde het model su ons met de eenvoudige, functionele en elegante stijl die haar kenmerkt en met de kenmerkende marineblauwe culotte van Drome, een eenvoudig grijs T-shirt en witte sneakers van Stand Smith. ” favoriete styling. “ En het verbaast ons niet dat dit komt omdat het perfect is om de laatste dagen van de lente in stijl aan te gaan zonder de comfortabele esthetiek op te geven. Drie basisprincipes die goed kunnen dienen voor een maaltijd, een dag telewerken of een middag met vrienden doorbrengen, omdat ze drie onfeilbare voordelen hebben: ze zijn fris, comfortabel en, omdat ze zo eenvoudig zijn, raken ze nooit uit de mode. Bovendien is het kiezen van een strakke en zeer soepele broek iets dat altijd flatterend is, waarom? Het markeert geen rondingen, het verfijnt de benen dankzij zijn brede been en produceert het gewenste wespentaille-effect door zijn hoge taille.

Alsof dit nog niet genoeg is om je te overtuigen, is het belangrijk om te weten dat culottes een van die kameleonachtige kledingstukken zijn die zich perfect aan elke stijl kunnen aanpassen. Je hoeft ze geen elegante touch te geven als je jurk casual is, zoals het geval is bij het model. Maar je kunt hem ook dragen met een dampvormig shirt, in een totale look versie (met trendy levendige prints zoals bloemen, geometrische vormen, stippen, vierkanten of strepen) of met een crop top om ze een meer gedurfde en trendy touch te geven. Wat accessoires betreft, als je een sportievere look wilt krijgen, zijn witte sneakers altijd de beste optie, maar als je het tegenovergestelde wilt, zijn sommige sandalen met bandjes of gewatteerde hakken de onfeilbare bondgenoten van een nachtlook of zelfs als gast.

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *