Hoe je niet moet overgeven als je dronken bent

Na een hectische avond uit, kan de alcohol die je hebt gebruikt je misselijk maken en op het punt staan ​​je koekjes te gooien. Dit kan worden veroorzaakt door te veel drinken, uitdroging, of het kan een signaal zijn van je lichaam om je remmen op het feest te pompen. Telkens wanneer u zich ziek begint te voelen, moet u maatregelen nemen om te voorkomen dat uw maagklachten een extern probleem worden.

Je maag kalmeren door consumptie

Drink water tijdens je alcohol excursie. Als u vatbaar bent voor braken, kunt u elke alcoholische drank ’s nachts afwisselen met een glas water. Als je erg dronken wordt en misschien een beetje misselijk, schakel dan helemaal over op water. Drink regelmatig water, maar drink of drink nooit teveel water, want dit kan uw maag van streek maken.

Eet van tevoren iets. Alcohol dringt snel uit de maag in het bloed. [1] Als u geen voedsel in uw maag heeft, zal de alcohol in uw bloed worden opgenomen, waardoor u snel bedwelmt, waardoor uw wereld kan ronddraaien en uw maag kan gaan hijgen. Een beetje eten in je buik kan het verschil zijn tussen een avondje uit in de stad en braaksel in de stad.

Gebruik vrij verkrijgbare medicijnen. Het is belangrijk om een ​​remedie te gebruiken die overeenkomt met uw systeem, dus als kalkachtige maagzuurremmers uw maagklachten meestal niet kalmeren, is een van deze misschien niet de beste oplossing. Als u een standaardmedicijn zonder recept gebruikt dat u gebruikt voor maagklachten of misselijkheid, neem het dan preventief wanneer u zich misselijk begint te voelen.

Herstel je kalium. Een van de grootste oorzaken van zowel kater als drankgerelateerde misselijkheid is uitdroging. Uitdroging treedt op wanneer uw lichaam niet genoeg water in zijn systeem heeft of anders het water niet kan vasthouden omdat het niet de juiste balans van elektrolyten heeft. Als een belangrijke elektrolyt kunt u uw lichaam helpen water vast te houden door een kaliumrijk voedsel te eten, zoals een banaan.

Drink elektrolyt herstellende dranken. Maar wees voorzichtig bij het overwegen van een sportdrank, aangezien de meeste sportdranken aangepaste formules bevatten die zijn gevuld met suiker, die beter verteerbaar zijn voor de algemene bevolking. Deze suikerhoudende dranken kunnen echter tot meer uitdroging leiden.

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *