Beste dingen om te doen in San Francisco

Het zou gemakkelijk zijn om uw hele vakantie in San Francisco door te brengen naar plaatsen die u op dezelfde vermoeide lijst zag die iedereen publiceert. Maar waarom zou je? De stad is veranderd en dat geldt ook voor de lijst met beste dingen om te doen.

De eerste drie dingen op deze lijst zijn klassiekers, uniek in San Francisco en de hype die ze krijgen waard. Kies daarna uit de rest, afhankelijk van je stijl. Als je San Francisco wilt leren kennen, helpen deze verschillende plaatsen je om het echt te ontdekken. Als je een fan bent van de klassiekers en niet naar huis kunt gaan zonder de plaatsen te zien die tante Mabel heeft aanbevolen op basis van haar bezoek in 1978. Of als je wat selfies wilt maken die er net zo uitzien als die van iedereen, dan vind je plekken voor dat hier ook.

Berijd een kabelbaan

Een rit met de kabelbaan is voor veel mensen een ding op de bucketlist en het is een unieke ervaring in San Francisco. Als u echter niet weet wat u kunt verwachten en waar u verder kunt gaan, kan het frustrerend zijn in plaats van opwindend. Laat u niet misleiden door online beoordelingen. Mensen kunnen gefrustreerd en chagrijnig worden als ze niet weten waar ze de kortste lijnen kunnen vinden en hoe ze de beste stoelen kunnen vinden. Gebruik de complete gids over de kabelbanen in San Francisco om die bummers te vermijden.

Ervaar de Golden Gate Bridge

Sommige mensen besluipen de Golden Gate Bridge als paparazzi achter een filmster en proberen deze vanuit de beste hoeken te fotograferen. Van ver zie je de brug. Je kunt er overheen rijden of fietsen. Maar de beste manier om het te ervaren is door er een wandeling over te maken. Je krijgt een idee van de grootte, vooral als je ziet hoe klein een groot containerschip eruitziet als je er halverwege boven staat. Ontdek hoe u bij alle uitzichtpunten kunt komen, waar u kunt parkeren zonder u zorgen te hoeven maken over de meters, en de beste tijd om te gaan in de complete gids voor de Golden Gate Bridge.

Bezoek Alcatraz

De reputatie van Alcatraz is zo versterkt in films dat iedereen hem wil zien, ondanks de tijd die het kost om je dagje sightseeing te bekijken. De enige manier om in Alcatraz te komen, is met de veerboot. De heen- en terugreis duurt enkele uren. Wees voorbereid om het meeste uit Alcatraz te halen. Weet dat sommige bedrijven zeggen dat hun tour Alcatraz omvat, maar ze nemen je misschien gewoon mee voor een boottocht zonder te stoppen. Gebruik de complete gids voor Alcatraz om erachter te komen hoe u oplichting kunt voorkomen, wanneer u kaartjes moet kopen voordat ze uitverkocht zijn, wat u mee moet nemen en wat de beste reistijden zijn.

Winkel op Union Square

Union Square ligt in het winkelepicentrum van de stad, op slechts een steenworp afstand van het meest flitsende warenhuis ten westen van New York City, een ruimte die de voorloper was van het ontwerp van Frank Lloyd Wright voor het Guggenheim Museum, en een overdekt winkelcentrum met spiraalvormige roltrappen.

Geniet van het uitzicht vanaf Twin Peaks

Als je de tijd en een heldere hemel hebt, is het de moeite waard om naar de top van Twin Peaks te gaan, waar je de hele baai van San Francisco onder je kunt zien liggen.

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *