Stranden bij San Francisco

Mensen lijken meer verkeerde ideeën te hebben over de stranden van San Francisco dan er meeuwen zijn bij Fisherman’s Wharf. Laten we beginnen met het op een rijtje krijgen van de feiten.

Meestal denken mensen dat alle stranden van Californië lijken op de stranden die je op Baywatch, op televisie of in de film ziet. Geen van die iconische strandtaferelen speelt zich zelfs af in San Francisco. The City by the Bay ligt bijna 400 mijl ten noorden van de zonnige, idyllische stranden van Los Angeles waar ze zijn gefilmd. Het water is kouder in San Francisco en het is vaak mistig. Sterker nog, je zult meer mensen vinden op de stranden van San Francisco, gekleed in sweatshirts dan in zwemkleding.

Desalniettemin zijn een paar stranden van San Francisco opmerkelijk en goed voor een bezoek bij zonnig weer of voor een wandeling bij zonsondergang elke dag. Hieronder staan ​​de beste stranden van San Francisco gerangschikt op type en interesse om u te helpen de beste voor u te kiezen.

Beste stranden per type

Als je een strandvuur wilt hebben, ga dan naar Ocean Beach. Een avondje strand is leuk om te doen in San Francisco. Breng je brandhout en kleed je warm aan.
Probeer voor de kinderen Rodeo Beach. Kinderen zijn hier dol op het kiezelstrand, uniek onder de stranden van San Francisco. Ocean Beach is ook leuk en het is een van de beste plekken in San Francisco om te vliegeren.

Ga naar Baker Beach om allerlei soorten mensen te bekijken. Geniet van de vreemde mix van families, vissers en nudisten die hier zo vreedzaam naast elkaar bestaan.

Surfen kan het beste bij Ocean Beach. Het wordt niet aanbevolen voor de drop-in-surfer die niet weet hoe hij met de getijden en onderstroom moet omgaan, maar een ongewoon sterke groep surfers is hier bijna elke dag te zien.

De beste plek voor kledingoptie is Baker Beach. Een gemengde groep mensen haalt het hier allemaal regelmatig uit. In het weekend is er nogal wat publiek.

Ga naar het strand als een local bij het kleine China Beach. Dit kleine strand, verscholen onder de exclusieve wijk Seacliff, is beter bekend bij de lokale bevolking dan bij toeristen, en sommigen zeggen dat het een van de beste plekken is om te zwemmen in de oceaan in het gebied van San Francisco.

Probeer Rodeo Beach om vogels (de gevederde soort) te bekijken. Rodeo, gelegen in de Marin Headlands net ten noorden van de Golden Gate Bridge, ligt in de buurt van een zoetwaterlagune waar de gevederde bezoekers de voorkeur aan geven.

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *