Ultieme roadtripkaart: dingen om te doen in de VS.

De Verenigde Staten zijn even groot als opwindend! Het strekt zich duizenden kilometers uit en het duurt letterlijk dagen (non-stop) om van het ene uiteinde naar het andere te rijden, wat geen sinecure is, vooral als u de aangewezen bestuurder bent.

Onze laatste roadtrip van de Florida Keys naar Los Angeles duurde ongeveer 50 uur stevig rijden; Gelukkig hoef je dit niet in één klap te doen. Er zijn talloze ongelooflijke plekken om te stoppen, te relaxen en te verkennen op je route.

Of je nu besluit om van oost naar west, noord of zuid of op en neer te reizen, er is een verbluffend aantal coole, heerlijke en eigenzinnige plaatsen die je onderweg moet bezoeken.

1.) Wandeling door de staat Washington

Niet te verwarren met de hoofdstad, de staat Washington is de perfecte plek om jezelf onder te dompelen in de natuur. Pak wat wandelschoenen in, loop over de kustpaden en bezoek de adembenemende bergtoppen zoals Mt. St Helens.

2.) Chow down op Pike Place Market, Seattle

Seattle is zo’n aparte stad ten opzichte van vele andere in de VS, de gekoelde sfeer, ongelooflijke cultuur en prachtige Pike Place Market zorgen ervoor dat je wilt blijven. Vergeet niet om heerlijke clam chowder te pakken in zuurdesembroodkommen. Ze zijn heerlijk op koude winterdagen.

3.) Wandel over Cannon Beach, Oregon

Cannon Beach is ongetwijfeld een van de beste stranden aan de westkust en de perfecte plek om te ontspannen op een luie dag in de zon. Huur een fiets, loop de kustroute of vang wat golven bij Haystack Rock.

4.) Zie de geothermische poelen van Yellowstone

Yellowstone National Park is een van de mooiste reservaten van het land. Dit gigantische park is gevuld met geothermische poelen, lichtgevende rotsformaties en vulkanische activiteit. Het is een uniek en divers nationaal park dat zeker een bezoek waard is.

5.) Maak een wandeling naar Half Dome in Yosemite

Yosemite, genesteld in het prachtige landschap van Californië, is een ontzagwekkende plek om te bezoeken. Vergeet niet om je tickets voor Half Dome te reserveren voordat je vertrekt, er is een toegewezen toewijzing per dag. Als je geen wandelaar bent, volg dan een rondleiding door Yosemite Village en de Ansel Adams Gallery.

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *